Strona 2 z 2

Re: Montaż radia 2DIN

Post: 27 lip 2014, 15:24
autor: hans
limbo pisze:Tak ja wywaliłem to wzmocnienie, i zamontowałem 2 din Pioneer Avic-a,



Tez do tego wyciągałeś całą konsolę jak w tym linku powyzej czy usunąłeś te wzmocnienia przez powiekszoną dziure?

Re: Montaż radia 2DIN

Post: 27 lip 2014, 18:37
autor: limbo
wyciągałem bo miałem panel na 1din i musiałem wycinać półeczkę która była pod radiem

Re: Montaż radia 2DIN

Post: 24 sty 2019, 00:52
autor: lukanii
Witam. Trochę odswieże tamat. Mam w samochodzie radio na 1DIN ale jak koledzy chce zamontować na 2DIN. I mam pytanie czy któryś z Was już tak przerabiał? Kupiłem panel drewnopodobny orginalny na 2DIN ale czy potrzebuje ramki jaiejś do tego? Kosza? Przecież te radio nie bedzie wisało w powietrzu :) Jakieś wyiary tyvh ramke i kosza?

Orginalne radio 2 DIN jest prykrecane po bokach, a przy t nowych nie ma takich "uszu"