Forum TERRACAN.PL

Forum użytkowników aut marki HYUNDAI TERRACAN

DSL w przednim moście?

DSL w przednim moście?

Postautor: eemeryt » 27 sty 2018, 13:37

Orientuje się ktoś czy były przednie mosty z blokadą DSL?
eemeryt
 
Posty: 58
Rejestracja: 21 wrz 2014, 17:21

Re: DSL w przednim moście?

Postautor: eemeryt » 27 sty 2018, 16:19

Chodziło mi LSD
eemeryt
 
Posty: 58
Rejestracja: 21 wrz 2014, 17:21

Re: DSL w przednim moście?

Postautor: barzuc » 29 sty 2018, 10:18

W terku fabrycznie - nie. Nawet nie wszystkie miały w tylnym.
Już bez terka...
Był: Terracan 2.9 163KM A/T + TOD: viewtopic.php?f=9&t=2344
Obecnie: Fiat Sedici 4x4 + Mitsubishi Outlander 4x4
Zapraszam również na http://wzornica.blogspot.com/, http://www.wzornica.dakod.pl/
Awatar użytkownika
barzuc
 
Posty: 1711
Rejestracja: 10 lip 2013, 19:18
Lokalizacja: Wielkoposka / okolice Poznania


Wróć do EKSPLOATACJA



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created by StylerBB.net